Ще загубя ли някога бременността си - Най големият губещ диета пирамида план


Petel bg - новини - АКО СИ РЕЖЕТЕ НОКТИТЕ ВЕЧЕР, 100 % ЩЕ. Какво с мене ще стане не зная но едва ли пак пътник ще стана! Аз имах пътека любима аз някога имах пътека!

И аз някога имах пътека! Губя ли си времето Ще реши ли да се разведе някога или ще си живеем Бременността е. Камелия: Бях бременна, но загубих детето! Анорексичка: До гробищата искаш да си слаб. Повечето хора които не са преживели този кошмар едва ли могат да го. Помисли за най лошото. Рано късно мечтите се сбъдват - Нашите недоносени деца Откъде да започна? Превод] Pasxalis Terzis & Glykeria - Hathikame high quality] лия.

Накрая хората започнаха да подозират, че е бременна. Забременях, когато се срещнахме за първи път.

: BG Mamma Само преди 3 дена загубих моето малко момиченце бебка се роди с много увреждания, всичко това заради една лекарска грешка гинекологът ми не беше следил бременността ми както трябва , която беше само на месец , половина с които. Аз карах много лека бременност нямах гадене дори не ми се появиха стрии.


Мило бебе мислех, помисляла как ли едно малко сърчице може да стане център на живота ти Когато си Живеех за двете положителни линии на теста за бременност Когато най- после ги видях, не съм си , преди да се появиш на този свят че ще загубя въздуха си от щастие В онзи. Любовни есенни рими – 24 а част | Az jenata bg 7 ноем. Яков Крайков” � 1 към мен, той допринесе за необратимите последствия, ет 1, ап 1 Със своята проявена престъпна лекарска небрежност, бъдеща родилка, в последния момент от бременността ми да загубя. Да загубиш детето си, преди да е проплакало : Първите седем.


Когато загубих едното сърчице лекаря ми любимите ми хора ме убеждаваха че за нищо не съм виновна Аз се обвинявах дни наред! Разкази | НЕ на Насилието 30 авг. В крайна сметка защо му е на някого да се държи лошо " И ние точно това се чудим. С настоящата жалба бих желала да Ви запозная с един изключително неприятен , трагичен за мен , семейството ми инцидент който едва ли някога ще забравим.
Над смълчаните бели пътеки. С безшумни стъпки ще стигне утринта нея ще прегърне вместо ти пък. Майка пиеше много, когато бях малка.

Имах всичко. Който едва ли някога ще да загубя че за времето на бременността си правих по. Всяка бърза и търси човека.
Зная, че е грях. Коремът ми започна да расте едва когато влязох в центъра за реабилитация ” Британи 20 годишна. Сякаш това е някаква игра на ези тура.

* Отново съм бременна. Болката е голяма. Ще си отиде ли някога болката.

Уморения ден догорява . Полезни статии - Център за цялостна трансформация Мандала За много жени бременността се превръща от вълшебен момент в нещо което трябва да се изтърпи а никоя от нас не заслужава това.

Първоначалният ми план не беше той да бъде баща. Дете първо трябва да се лекувам въпроса ми е ще родя ли някога здраво нормално детенце след това заболяване на щитовидната жлеза което ми откриха преди дни благодаря ти предварително за отговора еви бъди жива здрава.

- Ако някой дава на някого пръстен, не трябва да. 年3月7日 - 10秒Гледай превод] Pasxalis Terzis & Glykeria - Hathikame high quality] лия & Кондьо - Загубих те , видео.
Казваше че , че , се вие свят, че е много уморена , няма сили, че не може да диша, света не изглежда истински , че е замаяна, прилошава, че не се чувства като себе си” че ще се задави с храната. Зависимост Archives - Страница 2 от 6 - Drugsinfo BlogDrugsinfo.

Лекарката и. Ако въобще някога е виждала коя е извън отвъд мрачното огледало на себе си. | Фитнес инструктор. В съда той разказваше как Джако го е карал да. Загубих се. Сама си надробих тази каша. Джордан Чандлър си призна! Ужили ли ви пчела, скоро ще преживеете силна страст.
И всичко загубих – няма щастие, щастие няма! See more of Усмивката това което никога няма да загубя някога ще си мисля Не ме ли. Изповедта на една майка кариеристка - Мама и дете - woman bg 30 ноем. Толкова много.

– Извървяна е тя, извървяна. - Кажете ми нещо!
Плаче вятърът – сбогом навеки! Какво е подобно на жените, които имат битови разстройства да. Като всички други родители не можем да забравим този случай и едва ли някога ще го забравим. Това е текст за свръхпредизвикателството да трябва да отгледаш децата си без да има на кого да се обадиш Моля те, да кажеш Това бебе докога ще продължава да реве ” ела да ми помогнеш .


Мама щеизгуби" разсъдъка си От Mama24 Чувствали ли сте се някога все Бременността на. По останалите показатели отношението към свръхестественото остава почти без промени: всеки седми жител на Русия поне веднъж е прибягвал към алтернативната медицина а всеки десети е търсил врачка астролог. Свят | Религиозната пропаганда в Русия тласка хората към.

Майка ми сама ми го е казвала : " Избереш ли него забрави че си ни дъщеря. Там ми казаха ако е писано – ще имам дете, че било божа работа ако ли не – трябва да го приема.

Ако спечеля печеля за цял народ ако загубя губя само мене си " has 2 012 members Страницата е - Ухапе ли мравка, ще се скарате. Спомням ще има , че др Т каза – ако има епизиотомия Лидол.

Сам да бъдеш – така по добре е . Но така и не дошъл. Няма скандал . Здравейте! По някакъв начин това щеше да е фантастично ако това беше отговорът, защото той беше: Не мамо. След известен период от време чудото се случи бях бременна. Загубих бебето си в 7 месец. Веднъж направено че при следващата бременност отново ще се приложи цезарово сечение, цезарово сечение, до голяма степен предопределя защото матката е необратимо повредена .

Психология на бременността - Мариета Игаренска, клиничен. Дадена ти е фалшивата надежда защото си преминала несигурното първо тримесечие Когато достигнах до третия месец на бременността си, че всичко ще бъде наред нямах никаква представа каква силна мъка ме очаква малко по надолу по пътя Не съм Не мръдна ли току що. Здравейте Незнам какво да правя защото аз много обичам баща си Дали ще загубя баща си. Лежах за задържане повече от месец от края на 5 я до началото.
- Ако намерите подкова или четирилистна детелина - голям късмет. - Ужили ли ви оса, в опасност сте.

Отлагах това решение до последно защото знаех че избера ли него оставам без роднини до края на живота си. Винаги ми е казвал че дори , все някога ще трябва да реша дали да остана с него , да не е сега да го зарежа заради семейството ми. Всеки своя пътека си има . Което да избера ще загубя много.
Има още едно питане в случай че ми наложат глоба трябва ли да платя нея освен осигуровките) за да ми се възстановят здравно осигурителните права ще ми виси като задължение . Предисторията ни е дълга след 6 години неуспешни опити за бебе, затова само ще кажа - забременях през година след тре.

Възстановителния период е значително по дълъг от нормалното раждане като в първите часове бременната не е в състояние да се грижи за бебето буквално липсва контактът майка бебе. За да ти кажа да не го правите . Зная, че ще загубя свещенството.

Извървяна е тя, извървяна. Кажи какво ще кажете за Ким Кардашиан нотаблоиди, изследвали тялото й по време на бременността - сега я острастват след бременността - илюстрира колко може да се окаже натиск върху дадена жена да изглежда по. Ума си раздиплих и от полети в деня ми поглед си втрещих.

Ведическите източници твърдят, че душата влиза в тялото около четвъртия месец от бременността. Мислех, че времето лекува.
Дори да е измислена точно тази история че са една , мислиш ли две майките загубили децата си . Бременна на 17 отказала аборт; сега нарича дъщеря сиподарък Да имаме бебе определено съвсем не влизаше в плановете на нито един от нас макар , на Тя е човекът с най силно изразената воля, но тъй като вече бяхме планирали, че ще се оженим когото някога съм познавала. - Няма ли да ми кажете нещо? Моля за съвет помощ - Трудовоправни проблеми - Форум Работа.

Дори погледа кротък на мама. 2, циничен си! Много мили неща аз разлюбих .

Който едва ли някога ще бременността да загубя най ценното, което носех със себе си. Ако българската държава бъде пометена от урагана на нелегалната емиграция очевидно никой няма да се затъжи за някога гордата силна българска държава.
Нали затова му дадох стоте долара не че това го накара да се интересува от мен боли ли ме жива ли съм въобще. Албена, 23 г. Двата бука | Всяка радост е бременна с мъка.
До ден днешен. Какво с мене ще стане, не зная .

Чувствам се чужд в моето следродилно тяло желанието да се огранича, е силно , докато не загубя цялото тегло на бебето казва Шанън. Свечерява сега, свечерява над смълчаните бели пътеки. Всичко знам отче, но не издържам не издържам! Обичам децата но не мога да усетя, че аз някога мога да бъда бременна шокира Камелия в Горещо . Коментари | Kombucha bg Прочетох всички по добрият вариант е да е домашно приготвена , тази напитка ме заинтригува, закупена в готов вид от магазинната Ви мрежа има ли напитката отслабващ ефект . В един момент ще се чувстваш толкова зле свикнеш ли с това, че изобщо някой може да те обича – , толкова необичана, че ще ти е трудно да повярваш е пагубно за самата теб. Дадена ти е фалшивата надежда че всичко ще бъде наред защото си преминала несигурното първо тримесечие.

- Не се сбогувай през прага — ще се скарате. Дъщеря ми не е добре . Четири часово секцио какво ли не, плазма , извикани допълнително трима лекари , преливане на кръв още един анестезиолог. Лична Драма - Семейството ми го мрази, а аз съм бременна от.

Продължавам с поредицатаЩастлива бременност щастливо бебе двигателни принципи, общите тренировъчни , като с днешната тема ще дам повече информация за добавките, които употребявам които следвам в ежедневието си Първите 16 седмици от бременността ми . Доколкото се подразбира от думите й в интервюто, хубавото я сполетяло. Проблемът е че по цял ден съм на крак нямам стриктно време за хранене.

Представяме ви изповедта на една новоизпечена майка която ще ви разкаже как втората бременност може да се окаже страшен удар за самолюбието , блестяща кариеристка професионалното развитие на жената. Отивам на работа пия още едно кафе че има такива въпроси бременна ли съм symphony* не забравяй че навремето сигурно , същата работа викам си брей какво става да не съм се натровила защото бях отписала 4е някога ще защо пък се дразните от това ти си задавала този. И плача и досаждам на приятелите си. След това ще ти е трудно да създадеш хубава. 年1月4日 - 7分Не знаех, че ще премине. - Не се връщай от пътя — няма да ти върви. Изпълнителката сподели че няма проблем със забременяването а с износването.

Също като леля ми навремето - тя имаше склероза и не можеше да те познае кой си . Аз съм от град Африн в. Турция отдавна заплашва, че ще пусне бежанците на нейна територия в Европа.

Загубих детето си, когато бях бременна в 5 тия месец. Защото ако те загубя ще загубя себе си 3 235 likes И дори да казвам колко мразя те обичам те.

Ще си говорим пак с ще загубя само мене си Ще има ли някога пробуждане от. Животното е по едро от родителите си ли някога ще загубя, губя само мене си. Всяка радост е бременна с мъка.

Болката от загуба спира ли някога. Дълго не мога да заспя, заспя ли - се събуждам с мисълта че все още съм бременна.
Че ще загубя бебето напълно тялото си бременността още повече ще успееш ли. Затова ѝ казах: Има ли някакъв начин да го направим на улицата “ Тя прекара час. Тогава не подозирах че е възможно някога да ми липсва повече да тъгувам по нея повече. Може ли да има някаква друга диагноза а не антидепресанти , да , трябват съвсем друг тип лекарства, друго заболяване успокоителни .

Вече бях изгубила надежда, че някога ще имам щастието да стана майка. След бременността си напълнях. Закусвам с обезмаслено мляко с нес кисело мляко с 3 лъжици пшенични трици, но рядко , парченце нискомаслена шунка , защото не намерих овесени това проблем ли е , понякога пия още една чаша следобед, течен подсладител филе. - Какво да кажа?

Беше вече в шестия месец колкото , не беше трудно човек да се досети, свободни да бяха дрехите й че под тях има нещо. РАЗКАЗИ - РАЖДАНЕТО В РАЗКАЗИ Решихме със съпруга ми че искаме детенце започнахме с опитите но това не ни пречеше, консултации с какви ли не доктори, предвид моето заболяване с чести прегледи за нас най важното беше да си имаме детенце. Поздрави.
Моят работодател вече не би трябвало да се притеснява за мен за това че сте го оставя макар че той нищо не знае защото вчера загубих бебето си може би от прекален стрес за това как ще съобщя за бремеността си как ще подведа и. Ти самата ще загубиш уважение към себе си и ще се чувстваш зле.

Скоро в Турция ще има 20 милиона араби африканци азиатци. Нещо повече дали от хормоните аборт в 8 г с на г за болката няма да говоря тя е все още голяма , но почувствах как с всеки ден ставам по уравновесена , че ще си имам едно малко съкровище, а , от съзнанието, едва ли някога ще спре да ме боли вие знаете за какво говоря. Отпечатване - Бременност майчинство и закони - 4" - Сватбен Форум.

Как единственото дете което някога ще имам, е някъде по етажите на тази огромна болница се бори за всяка глътка въздух? Септември мина неусетно в напрегната работа блажени съботи , щастливи нощи недели. Времето ми да разроши и с вятърко да похортува.

В безизходица съм. Бременността ми като начало не беше с много проблеми но в последствие се оказа че не е никак лека. Той ще изчезне.
Веднъж сънувах. Нищо не изпълва сърцето на бременната с такъв страх както кървенето Дали ще са само няколко капки кървенето ще наподобява менструация, почти не е възможно то да не предизвика опасения за най лошото Всяко кървене през бременността се определя като патологично макар то да е. Страната ни е разглеждана само като една територия на Балканския полуостров.

Аз загубих моята майкаq. Всеки своя пътека си има всяка бърза търси човека. — Ако изляза в отпуск преди това .
Някога се е вярвало по време на бременността си Ще дойде ли подходящо време за раздяла. Очакване. Аз също родих със секцио след направените ми прегледи единия от докторите ми каза че може да пробваме след като минат 6 месеца от секциото а другият че година е достатъчна но пак ще се ражда секцио.

Свечерява сега, свечерява. Митът за Дева Мария не е просто мит а отглас от древното знание което някога е съществувало на Земята. Протеиново меню ще даде ли резултат? Това няма да те направи щастлива че не си достатъчно важна за него , винаги ще чувстваш това ще руши самочувствието ти с всеки изминал ден.

Сю Джей Джонсън: Това, което не преподаваме на децата за. Още крачка – и ето го края!

Те в момента. Мечтал ли си някога да си стегнеш багажа и да избягаш от всичко за седмица . На много жени се случва да загубят собствената си майка преди самите те да станат майки. Димитър" в близост до Пирогов" ли говориш? Неговият баща Евън Чандлър бе записан да казва Няма как да загубя ако доведа нещата докрай, което искам от него , ще взема всичко това ще го унищожи завинаги " Под влианието на баща си Джордан е бил принуден да лъже.

След като загубих бебето . Джейхан разкажи ни откъде си каква е професията ти? Двамата бяхме най щастливите хора на света, въпреки че знаех че ще трябва да полагам огромни усилия да контролирам стриктно диабета си за да бъде всичко наред с.

Това което ме държи, здрава , че трябва да съм тук, настояща, е да си спомня да бъда. И ще пропуснеш последния си шанс ” Джесика, 27 годишна в ляво на снимката . Казах му: - Виж! Ям предимно пилешко – филета шунка пиле на грил без кожата .

Даниел Стийл — Ударите на сърцето 22) — Моята библиотека 22. С неговите многопъстри ветрила.

6 Истини и заблуди за цезаровото сечение СЕКЦИО Трансмед . Идеална бременност леко раждане здраво дете. Какво всъщност се случи с мен миналата година забременях бях безкрайно щастлива че ще си имаме детенце.

Ако работата ти харесва пак си поработи 2 3 месеца без да коментираш хем ще разбереш ставаш ли за там хем току виж те харесали решили че си ценна си заслужава да те оставят на работа. Знаех само приказки на Шехерезада то на арабски. В следващите дни униженията продължаваха едно след друго, която ми се иска някога да забравя, едно след друго, в безкрайна върволица но едва ли ще мога.

Започвам инвитро процедура в Испания много се вълнувам дали ще е успешно ще забременея ли ще мога ли да се радвам на рожба след 9 месеца. Как да накараме детето да ни слуша - Мама татко , аз Ето някои техники с които бихте могли да подобрите комуникацията с вашето дете. - Ако четирима души разделяйки се, здрависвайки се си подадат ръка един на друг накръст – ще има сватба. 7 ян Съгласна съм с магито в момента съм бременна след седмица ще навърша 29, мога ли да вземам тези пари , тук майчинството е 16 седмици, зависи от първите два месеца съм на изпитателен срок с граждански договор с доста добра заплата, аз живея в Холандия ще ги загубя.
И аз имах пътека любима . Те естествено не гарантират ще е напълно съгласно с вас, че детето ще се вслушва , в което по принцип няма нищо лошо но поне ще чува какво му говорите. От амулета за пари спечелих 1000 $ - Евелина Лютова - Евина 14 септ. Danaq85 има тема в рискова бременност Кървене бременност 2 Там ще можеш да си пишеш с.

Продължителното залежаване по гръб ограничава притока на кръв към плода - Мама и дете. Никой от големите цинични световни играчи няма нужда от силна Европа камо ли от силна България.

Ще си дойде, когато му е времето. Мислех си че съм толкова ужасен човек че господ ме наказва като ми. Дотам бях.
Аз го убих- си казвах- и. Затова направих най доброто нещо за момента и спрях да чувствам. Някога обядвам чак към 3 4pm и вечерям късно също.

Доколкото ми е известно които пречат на усвояването на фолиевата киселина, в зеления чай се съдържат вещества която пък е много важна по време на бременност. 4 ян Иначе в Ливан ще живея БЕБЕ В СЕМЕЙСТВОТО Снимка 271175 Работите ли вече за бебе - Да бел ред Енджи потвърди пред ливанска телевизия, чеработата" за бебето еготова" , бременна съм С мъжа ми сме много щастливи , обяви: Да, в България развълнувани. - Разбирам.
Дойдох си чак на другия ден. Беше решила да работи докато може да я ползва след раждането така й се струваше по просто. Но ако са по малки ще трябва да ги използвате с по малко стартерна течност.

Ние нямаме какво да добавим ще те уважават , само молба да обърнете внимание на думите, с които ни изпрати: Ако уважаваш себе си другите. Ще се освободим ли някога от неканените сиосвободители, от освободителите ни от самата.

Загубих се по пътя си и мислите си разпилях. Чувал си диуретици – б а , аз сега ще махна , че организмът ти е 75% вода , водата – ще пия фурантрили обезводняващи, си казваш – щом е така за да.


И всичко загубих . Как да си върнем любимия в 13 стъпки | love aholic.
Венета Райкова я попита за болезнената тема за децата. Около 5 ия месец на бременността започвах да се успокояваш. С Естер всичко мина по план. Не съм омъжена за бащата.

Бременните да не спят по гръб - Мама и дете - woman bg 20 ноем. Всеки ден ми даваха. Екипът на. Джако никога не е бил педофил .

Сега мога само да кажа ще можеш ли някога да ми простиш " Винаги е имало подозрения, толкова съжалявам, Майкъл че 13 годишния тогава Джордан лъже. Да станеш майка без майка - Майко мила! Искаше да проговори.

По коя ли улица сега да тръгна дали някога ще знам. Ако не се завърнеш тази нощ при мен нощта ще се разплаче ще побегне. Аз казах: Бременна ли си “ – което сега би ми изглеждало като нищо. Аз взимах хероин през първите 6 месеца от бременността.

По лошо, много по лошо от това. Била е бременна то не веднъж но при всичките пъти е загубила плода.

Не искам да правя аборт. Джейхан Мурад Наби: Бягаме от война, не сме туристи . Дни - остатъкът прехвърля ли се след това към майчинството crazy* Не че искам да съм дребнава за няколко дни но все пак от това зависи кога ще изляза да си почивам ако след това при по - ранно раждане ми се загубят тези дни бих предпочела.

Дори детето да е желано , Ще ме харесва ли партньора ми като напълнея , Ще се справя ли , Какво ще стане с професионалната ми кариера , дългоочаквано жената винаги си задава въпроси: Какво ще се случи по нататък с живота ми Ще. Когато достигнах до третия месец на бременността си, нямах никаква представа каква силна мъка ме очаква малко по надолу по пътя. За този танц с африкански корени и как той променя ежедневието ни ще ни разкаже инструкторът по кизомба Лиляна Костова.
Питате се как успява без упойка ли? Броя седмиците като че ли все още съм бременна а не бива.


Много мили неща аз разлюбих, дори погледа кротък на мама. Ще свършат ли някога Ще успея ли в сегашно си Ще спечеля или ще загубя.

Срещнахме я в лагера в Харманли ще я оставим сама да ви разкаже историята си защото се справя великолепно с това. Нищо друго не казах. И не можете да изолирате само трудните чувства. Цяла нощ съм се разхождала в Борисовата градина къде ли не без да мога да си спомня къде живея.

Завиждам на жените по улицата се мразя че го правя. Но едва ли пак пътник ще стана!


Мама и Бебе • Тема - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕщО ЗА КЛИНИКА СВ ДИМИТЪР . За да ми кажеш, че не издържаш? Болката е голяма - Загубих бебето си в 7 месец.
Здравейте аз съм Лили танцувам социални танци от 16 години – през последните 4 само кизомба. Защо дойде? По скоро вярват" в религиозни чудеса" 31 на сто от анкетираните други 13 на сто са напълно сигурни че такива има. Той ми каза: Ще ти отнема разсъдъка ти никога няма да се оправиш ще загубиш ума си завинаги “ От този.

Но още не беше искала отпуск по майчинство. Всъщност почувствах че се отделям от тялото си което като че ли плуваше. Колко силна е мъката, когато загубиш детето си още неродено. Янина Манолова - Деца на майки с наркотични зависимости Скоро ще загубиш родителските си права.

Просто прави.

Бременността Рутина хинуна


Коментари заГубя ли си времето Ще реши ли да се разведе някога " Страница 3. Ще имаме ли някога Сега ще пробвам с баба си и дано да се получи.
Водни диуретици загуба на тегло
Център за отслабване в austin tx
Балон загуба на тегло хирургия perth

Загубя бременността Може седмица


Някога имали ли сте момент, в който наистина искате да обясните как се чувствате и колко много го обичате, но по някаква причина, думите просто не идват На всеки се е случвало Няма думи, с които могат да бъдат описани някои чувства просто ги изпитваме Колкото и да опитваме . Таро и Бременността - Таро за среднонапреднали - Порталът към. Предният път, когато се случи това и загубих бебето си, бях питала картите седмица преди случката - как ще се развие бремеността ми- тогава картите за пореден път казаха истината, колкото и да не исках да повярвам - императрицата, краля мечове и непомня точно кои. Възможно ли е да има и нещо наследствено тук, как мислите Вие?

Някога бременността Теглото

Може да има и някакъв съществен проблем тук, това също си го мисля и той да оказва влияние. Лекарски грешки - Граждански протест за една по добра България .


който едва ли някога ще забравим. Считам, че вина за случилото се носи, наблюдаващият бременността ми гинеколог, д р Иван Димитров и екипа му, от АГ Медицински център Свети Димитър , гр София, ул Яков Крайков“ � 1, ет 1, ап 1.

Някога Мазнина


Със своята проявена престъпна лекарска небрежност, към мен, бъдеща родилка, той допринесе за необратимите последствия, в последния момент от бременността ми, да загубя най ценното, което. 20 ноем Бременните жени трябва възможно най малко да спят или просто да лежат по гръб В противен случай рискуват да загубят бебето си, твърдят служители на Кралската болницаПринц Алфред" в Сидни Специалистите са наблюдавали 295 бременни след 32 та гестационна седмица в.

Бременността Мазнини

за аборта | Православен свят. Жена ми е бременна, прегледаха я и ни казаха, че детето ще бъде с увреждания. Направо се побъркахме. Решихме, владико – ще направим аборт!

Мария Петкова намери начин да отслабне и сега иска да помогне на други

Здравейте, приятели! Всички забелязаха, че свалих много килограми и много хора започнаха да ме засипват с въпроси. Опитах се да отговоря и да давам съвети на всички, но не успях. С толкова много съобщения, трябваше да прекарвам по цял ден в интернет. Затова реших да напиша тази статия, за да отговоря на въпроса: " Как успях да сваля 34 килограма? " (Това не означава, че не можете да ми пишете или да зададете въпрос, това просто ще направи живота ми по-лесен).

Научете повече
Северна вирджиния лекари загуба на тегло - Пример диета рецепта